Boek dit hotel

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562)- 443210
info@hotelnap.nl


Strandpaviljoens

HomeTerschelling> Strandpaviljoens

Terschelling staat bekend om haar mooie stranden, ideaal om lekker te zonnen in de zomer of lekker leeg te blazen in de herfst. Natuurlijk hoort bij een mooi strand ook een mooi paviljoen om te genieten van een lekker drankje of hapje. Op Terschelling hebben we 6 gezellige strandtenten.

West Terschelling

Paviljoen de Walvis

Vanuit de Walvis heeft u een waanzinnig mooi uitzicht over het 'Groene Strand', de ideale plek om de dag af te sluiten met een borrel. Let op, de Walvis is vaak op woensdag gesloten. Meer weten, kijk op hun website.

West aan Zee

Strandpaviljoen West aan Zee

West aan Zee is een moderne strandtent op een unieke manier afgewerrkt met steigerhout en mooi grote loungebanken op het terras. Neem eens een kijkje.

Midsland

Strandpaviljoen de Branding

Het in 2012 nieuw op palen gebouwde strandpaviljoen de Branding ligt lekker centraal gelegen op het eiland. Kijk op de website

Formerum

De ZandZeeBar

De ZandZeeBar is één van hipste strandtenten van het eiland. De plek voor surfers en kyters. 

Hoorn

Kaap Hoorn

Paviljoen KaapHoorn is het enige paviljoen welke is gelegen aan de binnenkant van het duin tegen het Hoornse bos aan. Geen uitzicht over het strand maar wel heerlijk geborgen tegen de elementen.

Oosterend

Hartbreak Hotel

Een strandpaviljoen in Elvis stijl, uniek voor het eiland. Mooie burgers en lekkere muziek. Het is een eindje fietsen, maar zeker de moeite waard.