Boek dit hotel

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562) 443210
info@hotelnap.nl

Veel gestelde vragen

HomeHet Hotel> Veel gestelde vragen

In- en uitchecktijden

Vanaf 14 uur kunt u bij ons inchecken, mocht u eerder op Terschelling aankomen en uw kamer is gereed kunt u natuurlijk meteen inchecken. Onze uitchecktijd is 11 uur.

Hond Mee?

Uw hond is welkom in Hotel Nap. We verzoeken U om zelf een hondedeken mee te nemen, uw huisdier aangelijnd te houden binnen het hotel en ze niet op het bed te laten liggen. Kosten voor uw hond bedragen €15,00 per hond, per nacht.

Kinderbedjes

Wij beschikken over kinderbedjes. Graag bij het maken van de reservering de leeftijd doorgeven zodat wij het juiste bedje met daarbij de juiste kosten voor u kunnen reserveren.

Fietsenstalling

U kunt uw fiets stallen in onze fietsenstalling achter het hotel.

Ontbijtbonnen

Wanneer U met de eerste boot (07.00 uur) vertrekt krijgt u ontbijtbonnen mee die u aan boord kunt inleveren, op de veerboot krijgt u vervolgens een heerlijk ontbijt geserveerd.

Annuleringsvoorwaarden

In het laagseizoen is kosteloos annuleren en/of wijzigen mogelijk tot 48 uur voor aankomst. In het hoogseizoen en tijdens evenementen is dit 7 dagen voor aankomst kosteloos mogelijk. Binnen de gestelde tijd brengen wij de totale reserveringswaarde in rekening.

Parkeren Harlingen

De site van parkeerterrein Tjerk Hiddes in Harlingen via deze link: www.parkerenharlingen.nl

Rederij Doeksen: info & online boeken

Reisinformatie, boottijden & online reserveren van de boot naar Terschelling vindt op de website van rederij doeksen. www.rederij-doeksen.nl