Boek dit hotel

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562)- 443210
info@hotelnap.nl

Corona

Corona

Home> Corona

Corona maatregelen in Hotel NAP

De wereldwijde pandemie heeft ons dagelijks leven in hoge mate doen veranderen. Om de uitbraak van het Corona virus zo veel mogelijk in te dammen zijn er door het RIVM regels opgesteld.

In de noodverordening van de veiligheidsregio Fryslan staan de uitgangspunten waaraan wij ons als hotel moeten houden. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat op de eerste plaats.

Als hotel mogen wij onze eigen gasten ontbijt, lunch en diner serveren in ons restaurant met inachtneming van de regels. 

Wij hebben ons bedrijf geheel aangepast aan de 1,5 meter economie en zijn gewoon geopend voor hotelgasten.

Vanaf 1 juni zijn wij ook weer geopend voor niet-hotelgasten, uiteraard gebaseerd op de 1,5 meter regels.

1,5 meter samenleving in Hotel NAP

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel aangepast naar de nieuwe situatie.

-Wij volgen de richtlijnen van de overheid  

-Desinfecterende handpompen in openbare ruimtes.

-Vloermarkeringen met 1,5 meter aanduiding zijn geplaatst bij de receptie en het restaurant.

-de in- en uitgangen zijn doormiddel van stickers gemarkeerd en er gelden andere looproutes.

-Wij vragen aan u tijdens uw verblijf verantwoordelijkheid te nemen en samen op een intelligente manier met de 1,5 meter samenleving binnen hotel NAP om te gaan.

-Roomservice is bij ons NIET mogelijk.

Restaurant

-De tafel opstelling in het restaurant is aangepast aan de 1,5 meter regel.

-Wilt u aanschuiven in ons restaurant, houdt er rekening mee dat u hiervoor altijd dient te reserveren (zowel voor lunch, diner als een drankje of kopje koffie). 

-Bij binnenkomst in het restaurant dient u eerst uw handen te desinfecteren. 

-Het ontbijt en diner is opgesplitst in twee shifts, er is voor nu geen ontbijtbuffet.

-Er mogen maximaal 4 personen aan een tafel. 

-Om voldoende afstand te behouden serveren wij het ontbijt, de lunch en het diner uit met gepaste afstand, waarna u zelf uw bestelling kunt pakken.

-De medewerkers van het restaurant mogen op minder dan 1,5 meter afstand aan tafel een bestelling opnemen, uitserveren of afruimen, terwijl de gasten aan de tafel zitten.

Veranderingen in de 1,5 meter samenleving die u niet van ons gewend bent

-De check-in zal zonder persoonlijk handgroet plaatsvinden.

-We vragen u om zo veel mogelijk gebruik te maken van het toilet op uw kamer.